ثبت تیکت

کاخ ملکه مادر استان مازندران

کاخ ملکه مادر استان مازندران

کاخ ملکه مادر در مجاورت شهر چالوس در روستای مازو پشته، در ابتدای کمربندی نمک آبرود در کنار جنگل احداث شده است. این کاخ از بناهای دوره پهلوی دوم است و برای اقامت موقت مادر محمدرضا شاه پهلوی تاج‌الملوک آیرُملو (همسر دوم رضا شاه) در مدتی که محمدرضا پهلوی در رامسر به سر می‌برد به دستور وی و توسط بنیاد پهلوی و تحت نظر اسدالله علم ساخته شد.کاخ ملکه مادر در دو طبقه ساخته شده و در زمینی به مساحت ۵۰۰۰۰ متر مربع بنا شده است.

 

 

 

 

این کاخ از بناهای دوره پهلوی دوم است و برای اقامت موقت مادر محمدرضا شاه پهلوی تاج‌الملوک آیرُملو (همسر دوم رضا شاه) در مدتی که محمدرضا پهلوی در رامسر به سر می‌برد به دستور وی و توسط بنیاد پهلوی و تحت نظر اسدالله علم ساخته شد.این کاخ معماری خاص و زیبایی دارد؛ کاخ مادر که یک دارایی ملی است توسط بنیاد شهید در یک مزایده صوری به مالک خصوصی واگذار شده و برای استفاده از زمین آن به حال خود رها شده است و در حال تخریب است. تاکنون تلاشی جدی برای ثبت این اثر تاریخی و فرهنگی صورت نگرفته است و به خاطر حفظ منافع خاص، تلاشی نیز برای معرفی آن صورت نمی‌گیرد.

 

 

 

 

آدرس : مازندران – چالوس – روستای مازو پشته

حتما از این کاخ زیبا و با شکوه بازدید کنید واز معماری زیبای آن لذت ببرید .کاخ ملکه مادر در شهر چالوس از یکی از اماکن تاریخی و کاخ های زیبایی ست که علاقه مندان و مسافران میتوانند از این جاذبه تاریخی دیدن کنند و زیبایی های این کاخ را در ذهن خود بسپارند. فروشگاه اینترنتی سی تی مهر شما را به دیدن این مکان زیبا و تاریخی دعوت میکند

 

 

 

 

ثبت دیدگاه

ابتدا وارد شوید
0 دیدگاه

جدیدترین ها

اشتراک سیتی پلاس
اشتراک سیتی پلاس
@مجتبی شیخی 1404/04/24

اشتراک سیتی پلاس چی هست؟چگونه میتونم تهیه کنم؟مناسب برای چه افرادیست؟

تخفیفات سیتی مهر
تخفیفات سیتی مهر
@نرگس سفری 1404/01/28

تخفیف ۱۵ تا ۲۰ درصدی سفارش غذا از رستوران‌های منتخب کاشان در اپلیکیشن سیتی مهر!

تخفیف  رستوران ها
تخفیف رستوران ها
@علیرضا کرباسی 1403/11/13

برای مشاهده کلیک کنید