
دریاچه ویستان بره سر گیلان
برای رسیدن به دریاچه ای مه آلود و زیبا جاده ی جنگلی را پشت سر می گذاریم، دریاچه ای که مانند نگینی درخشان در میان انبوه درختان راش می درخشد و جلوه گری می کند. وقتی هوا مه گرفته وابری است، شکوه و زیبایی این منظره ، دل هر بیننده ای را اسیر خود می کند، و وقتی این همه زیبایی با آرامش عمیق طبیعت همراه می شود، روح وجان چنان به وجد می آید؛ که بیینده ی شیدا با اشتیاق سر تعظیم در برابر عظمت خالق آن فرود می آورد.
در روزهای آفتابی دریاچه مثل آیینه می شود، عکس آبی آسمان و درختان سبز چنان به زیبایی در آن منعکس می شود، که انسان از دیدن آن سیر نمی شود. رسیدن به این دریاچه ی طبیعی و زیبا ساده نیست، به همین دلیل این منطقه، مکانی بکر و آرام است. و این آرامش ناب پاداش گردشگرانی است که سختی های راه را به جان می خرند و قدر این طبیعت زیبا و آرامش بی پایان آن را می دانند.
دریاچه ویستان بره سر گیلان کجاست؟
دریاچه بره سر یکی از جاذبه های طبیعی و مناطق گردشگری منطقه ی خورگام رودبار محسوب می شود. بره سر تا رودبار 55 کیلومتر فاصله دارد، و از بره سر تا دریاچه در حدود 2 کیلومتر راه است، این مسیر که یک راه جنگلی و پر از سنگلاخ است، مسیری دشوار، اما زیباست که ما را به دریاچه ی بره سر می رساند. این دریاچه ی بکر وزیبا نتیجه ی بروز یک زلزله است، و وسعتی در حدود 4 هکتار دارد، عمق دریاچه نزدیک صد متر و ارتفاعش از سطح دریا در حدود 1250 متر است. اطراف دریاچه را مراتع سبز و چشم نواز و درختان انبوه و زیبای راش فرا گرفته اند. سکوت وآرامش عمیق دریاچه گاه گاهی با صدای دلنشین پرنده ای شکسته می شود، شاید پرنده های خوش آواز هم می خواهند وجود خود را به عنوان بخشی از این زیبایی بی پایان به رخ طبیعت دوستان بکشند. گویی تمام این طبیعت زیبا برای ما پیامی دارد، حتی ماهیان درون دریاچه که با شور و نشاط در آب دریاچه غوطه ورند، و همه ی لذت شان آب بازی در دل این دریاچه ی آرام است، به ما یادآوری می کنند که به لذت های ساده هم می توان دل خوش کرد.
دریاچه ی بره سردر همه ی فصول سال پر آب است، وآب آن از آب های زیرزمینی و آب های جاری تامین میشود، بنابراین دریاچه در تمام فصل ها زیبا و خیال انگیز است، ولی در بهار و تابستان که درختان و مراتع سبز هستند، زیبایی آن وصف ناپذیر است. در این فصول پوشش گیاهی و درختان انبوه راش، فضای روح بخش دریاچه را با چنان با لطافت و زیبا در برمی گیرند، که عاشقان طبیعت از دیدن این منظره سیر نمی شوند.
گل های وحشی لاله و گل گاوزبان بر روی تپه ماهورهای سبز چنان جلوه گری می کنند، که گویی تپه های سبز لباس مخمل به تن کرده اند و این گل ها نقشی بر روی آن هستند. از آن جا که این منطقه بکر و دور از دسترس می باشد، گونه ی کمیابی از گل سوسن چلچراغ نیز در این منطقه می روید. همچنین اطراف دریاچه زیستگاه گونه های مختلفی از پرندگان، حیوانات، آبزیان و حشرات است. پرندگانی مثل تیهو، بلدرچین، کبک،و قمری اطراف دریاچه را برای زندگی انتخاب کرده اند. و حیواناتی مانند: موش خرما، گراز و روباه در این منطقه مشاهده می شوند.
سفر به این منطقه می تواند برای شما بسیار جذاب و دلپذیر باشد، پیاده روی در مراتع، ماهیگیری در دریاچه و غرق شدن در آرامش بی انتهای آن لذت های نابی هستند، که به سادگی یافت نمی شوند. توجه داشته باشید از آن جا که این منطقه کاملا بکر و دور از دسترس است، هیچ گونه امکانات رفاهی در آن یافت نمی شود، بنابراین برای استفاده از امکانات رفاهی باید در اقامتگاه های محلی یا درهتل های شهرهای اطراف اقامت کنید.
مسیر دسترسی به دریاچه بره سرآدرس دریاچه بره سر
مسیر دسترسی اول: اتوبان رشت- لوشان، جیرنده، داماش، این مسیربسیار پیچ در پیچ، ناهموار و تقریبا کم پوشش است، و طول آن در حدود 95 کیلومتر است. از لوشان تا جیرنده در حدود 45 کیلومتر و از جیرنده تا داماش 40 کیلومتر راه هست. در این جاده اثری از تابلوها و علائم رانندگی دیده نمی شود، و برای یافتن مسیر درست باید از افراد محلی کمک بگیرید. از داماش تا بره سر در حدود 10 کیلومتراست. اما این قسمت از مسیر بسیار زیبا و تماشایی است.
مسیر دسترسی دوم: در مسیر دسترسی از جاده ی رشت به قزوین حد فاصل توتکابن، مسیر فرعی از داخل شهر توتکابن به سمت جنوب ادامه پیدا می کند، و پس از طی مسافتی در حدود 35 کیلومتر در دامنه ی کوه های البرز و عبوراز کناررودخانه ی رحمت آباد وشالیزارهای سرسبز و چشم اندازهای زیبا به منطقه خورگام و شهربره سر می رسیم، از دریاچه درحدود 2 کیلومتری شهر بره سر قرار دارد. این مسیر ناهموار و سخت است و باید پیاده یا با اتومبیل های دو دیفرانسیل طی شود.
در پایان شما را با دو جاذبه ی دیدنی این منطقه که دیدن شان خالی از لطف نیست، آشنا می کنیم.
تپه مارلیک:تپه ی مارلیک یکی از 5 تپه ی باستانی است، که در دره ی گوهررود و در اطراف رودبار واقع شده اند. این تپه ها بقایای به جا مانده از یک تمدن باستانی سه هزار ساله هستند. به عقیده ی کاوشگران این تپه آرامگاه فرمانروایان و شاهزادگان آمارد بوده است. همچنین این دره ی خوش آب و هوا سال ها محل سکونت ثروتمندان این منطقه بوده است.
آبشار کلشتر: این آبشار در جنوب غربی رودبار و در روستای کلشتر واقع شده است. این روستا به علت داشتن آب و هوای مدیترانه ای، هوای معتدلی دارد و مملو از باغ های زیتون است. آبشار زیبای کلشتر با ارتفاع بیش از بیست متر یکی از جاذبه های این روستا می باشد، همچنین در این روستای خوش آب و هوا چشمه های زیادی وجود دارند، چشمه های گوارایی که در کناردرختان انبوه باعث شهرت این روستا شده اند. چشمه ی چیمه وار یکی از معروف ترین و زیباترین چشمه های این منطقه است.
بازدیدکنندگان و مسافران زیادی هرساله اوقات فراغت خود را در کنار این دریاچه میگذرانند و از این منظره لذت میبرند. فروشگاه اینترنتی سی تی مهر شما را به دیدن این دریاچه زیبا دعوت میکند
ثبت دیدگاه
0 دیدگاه